top of page

INFO & TARIEVEN

Afspraak maken

Hoera en welkom! Eind vorig jaar heeft mijn reeds bestaande praktijk voor haptotherapie, zwangerschapsbegeleiding en relatietherapie haar deuren in Zutphen geopend. Gevestigd in het mooie en nabijgelegen dorpje Warnsveld werk ik bijna alle dagen. Nieuwsgierig of enthousiast? Neem contact met me op voor de mogelijkheden of om een afspraak in te plannen.

Vergoeding haptotherapie

Op basis van mijn registratie als haptotherapeut / haptonoom in Zutphen bij beroepsvereniging NFG en koepelorganisatie RBCZ, worden mijn sessies vaak (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Kijk op de website van de NFG voor een overzicht van zorgverzekeraars en hun vergoedingen of neem contact op met je zorgverzekeraar.

nieuwe rbcz logo.png
logo NFG met tekst.jpeg

Tarieven 2024

* Individuele sessie haptotherapie

(±50 minuten): €90,-

* Individuele sessie haptotherapie kort: €45,-

* Haptonomische relatiebegeleiding 

(±75 minuten): €137,50 

* Haptonomische zwangerschapsbegeleiding

(±60 minuten): €95,-

Let op, een intake is een volledige sessie en wordt zodanig gefactureerd. Heb je nog twijfels en wil je kort kennismaken? Laat het me weten, dan kijken we samen wat er mogelijk is. Ook als de twijfel van financiële aard is; schroom niet om uit te reiken.

Annuleringsbeleid

Je kunt je afspraak tot 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren of wijzigen. Bij afzeggingen binnen deze 24 uur breng ik - ongeacht de aanleiding - 50% van het volle tarief in rekening. Wijzig waar mogelijk je afspraak dus ruim van tevoren, dan kan ik je plekje in de agenda nog aan iemand anders geven.

Klachten of geschillen

Ik houd mij als therapeut aan de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz), en word daarin ondersteund door de NFG. Heb je het gevoel dat je onjuist door mij behandeld bent, dan hoop ik dat we daar in eerste instantie samen uit kunnen komen. Lees hier wat je nog meer kunt doen.

Op alle tarieven en betalingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Tarieven zijn inclusief BTW.

 

Betaling geschiedt na afloop van de sessie per betaalverzoek, waarna je de factuur per e-mail ontvangt.

Privacy

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit is de nieuwe Europese privacywet. Ik neem de privacy van jouw persoonsgegevens serieus. Lees in de link in de voettekst hoe ik hiermee omga.

bottom of page