top of page

INFO & TARIEVEN

Afspraak maken

Je hebt voor haptotherapie geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Op dit moment ben ik met zwangerschapsverlof, maar straks is  mijn praktijk weer 3 á 4 dagen per week geopend. Neem vanaf september contact op voor de mogelijkheden.

Vergoeding haptotherapie

Op basis van mijn registratie als haptotherapeut / haptonoom in Zutphen bij beroepsvereniging NFG en koepelorganisatie RBCZ, worden mijn sessies vaak (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Kijk op de website van de NFG voor een overzicht van zorgverzekeraars en hun vergoedingen of neem contact op met je zorgverzekeraar.

Tarieven 2023 & betaling

* Individuele sessie haptotherapie

(±50 minuten): €92,50

* Haptonomische relatiebegeleiding 

(±75 minuten): €135,- 

* Haptonomische zwangerschapsbegeleiding

(±60 minuten): €97,50

Op alle tarieven en betalingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Tarieven zijn inclusief BTW.

 

Betaling geschiedt na afloop van de sessie per pin, waarna je de factuur per e-mail ontvangt.

Klachten

Heb je het gevoel dat je onjuist door mij behandeld bent, dan hoop ik dat we daar in eerste instantie samen uit kunnen komen. Lees hier wat je nog meer kunt doen.

Annuleringsbeleid

Je kunt je afspraak tot 48 uur voor aanvang kosteloos annuleren of wijzigen. Doe je dat korter dan 48 uur tevoren, dan moet ik helaas 50% van de gereserveerde tijd in rekening brengen, ook als je ziek bent. Bij wijzigingen of annuleringen binnen 24 uur voor aanvang, of bij het vergeten van je afspraak, breng ik het gehele tarief in rekening. Wijzig - waar mogelijk - je afspraak dus ruim van tevoren, dan kan ik je plekje in de agenda nog aan iemand anders geven en voorkomen we ongewenste kosten.

Privacy

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit is de nieuwe Europese privacywet. Ik neem de privacy van jouw persoonsgegevens serieus. Lees in de link in de voettekst hoe ik hiermee omga.

bottom of page