NINA 

(1988)

- haptotherapeut Westerpark

haptotherapeut Amsterdam Westerpark

Ik was 22 jaar toen ik voor het eerst met haptonomie in aanraking kwam. Ik studeerde en had veel last van stress en de prikkels van alledag.

Ik zat ´vast in mijn hoofd´ en kwam er niet uit.

Via via vond ik een goede haptonoom in Amsterdam. Haptonomie voelde voor mij als thuiskomen: thuiskomen in mijn eigen lijf. 

Na eerst mijn universitaire masteropleiding te hebben afgerond en een aantal jaar te hebben gewerkt, bleef er iets knagen en werd het me ineens duidelijk. Ik ben op reis gegaan en heb me daarna vol overgave in de wereld van haptonomie gestort. Na een vakopleiding van ruim 4 jaar bij Synergos in Amersfoort heb ik uiteindelijk mijn beroepscertificaat tot haptotherapeut behaald, als ook mijn certificaat voor haptonomische zwangerschapsbegeleiding.

Sindsdien werk ik als haptotherapeut / haptonoom in Amsterdam Westerpark en mag ik doen wat mij de allermeeste plezier en voldoening geeft: met mensen werken, verbinden en me blijven ontwikkelen in dit mooie vak. Als haptotherapeut ben je nooit uitgeleerd. Bovenal wil ik mensen helpen de weg terug te vinden naar hun gevoel, zoals ik dat zelf destijds via haptonomie heb mogen ervaren. Omdat er wat mij betreft geen groter cadeau is dan (samen) verbinden en in contact te komen met jezelf; wezenlijk te kunnen voelen wie je bent en wat je wilt. Nieuwsgierig? Kom langs voor een intake.

NINA 

-volgens anderen ...

CHARLOTTE (29) - angstklachten

Haptotherapie heeft me geleerd dat voelen veel inzicht en rust kan brengen. Dat ik door te voelen meer contact met mijn lichaam en daarmee mezelf kan maken en dat dat invloed heeft op hoe ik me voel. 

Nina is een open, reflectieve therapeute, die aandachtig te werk gaat op een zeer gelijkwaardige manier. Het lijkt soms alsof we samen een team zijn om mijn vraagstukken op te pakken. Na de sessies voel ik me kalm en verrijkt met meer inzichten door te voelen.

KOR (32) - stress en persoonlijke ontwikkeling

Nina's werk voelt bevrijdend. Door haar aanraking kom je dichterbij je eigen gevoel en de ruimte om je heen. Ik was zeer sceptisch in het begin, maar zij heeft mij overtuigd.

Tessa (25) -

sociale stress

"In de haptotherapie vind ik de rust en ruimte om thuis te komen in mijn lichaam. Een verbinding die ik, door het luisteren maar vooral door het goede kijken en aanvoelen van Nina, leerde voelen en omarmen". 

WILLEMIJN (26) - burn-out klachten

Nina kan heel goed aanvoelen wat er nodig is voor mij, soms een oefening die geruststelt en soms juist een oefening die me uit mijn comfortzone laat gaan. Ik heb al ontzettend veel geleerd door haptotherapie. Soms extreem simpele dingen die een groot verschil maken om me beter in contact met mijn lijf te voelen en patronen te zien en doorbreken.  In de praktijk van Nina heerst een goede sfeer, waarin ik precies mezelf kan zijn en er is ook genoeg ruimte voor een grapje en wat relativering zo nu en dan.