INFO & TARIEVEN

Tarieven & betaling

* Individuele sessie haptotherapie

(±50 minuten): €87,50 (incl. BTW)

* Haptonomische zwangerschapsbegeleiding

(±60 minuten): €90,- (incl. BTW)

Vergoeding haptotherapie

Op basis van mijn registratie als haptotherapeut / haptonoom in Amsterdam bij beroepsvereniging NFG en koepelorganisatie RBCZ, worden mijn sessies vaak (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Kijk op de website van de NFG voor een overzicht van zorgverzekeraars en hun vergoedingen of neem contact op met je zorgverzekeraar.

Afzeggen

Een afspraak is tot 24 uur voor aanvang kosteloos te annuleren of wijzigen.

Let op: wijzig of annuleer je de afspraak korter dan 24 uur tevoren of kom je niet opdagen, dan breng ik 75% van het volle tarief in rekening.

NB: Gedurende de huidige Corona-crisis tijdelijk geen annuleringskosten bij plotse gezondheidsklachten.

Op alle tarieven en betalingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Tarieven zijn inclusief verslaglegging en contact met verwijzers.

 

Betaling geschiedt na afloop van de sessie per pin of mobiele betaling, waarna je de factuur per e-mail ontvangt.

Afspraak maken

Je hebt voor haptotherapie geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Ik werk 4 dagen per week verspreid over alle dagen van de week - sporadisch ook op zaterdagochtend - in mijn praktijk in Amsterdam Westerpark. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Privacy

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dit is de nieuwe Europese privacywet. Ik neem de privacy van jouw persoonsgegevens serieus. Lees in de link in de voettekst hoe ik hiermee omga.

Klachten

Heb je het gevoel dat je onjuist door mij behandeld bent, dan hoop ik dat we daar in eerste instantie samen uit kunnen komen. Lees hier wat je nog meer kunt doen.